d

HOE WERKT HET?

Onze abonnement best sellers

Bekijk Alles
Wat Mensen Zeggen

Abonnement - Veelgestelde Vragen

Abonneer je vandaag nog door het tabblad "Abonneren" bovenaan een productpagina te selecteren. Kies het bezorgingsschema dat bij jou past in het uitklapmenu en start je abonnement. Je bespaart 20% op de eerste bestelling en 15% op terugkerende bestellingen, en profiteer ook nog van gratis bezorging op alle abonnementsbestellingen!

Ja, je ontvangt binnen 24 uur na verzending van je bestelling een bevestiging per e-mail met alle trackinggegevens. Je abonnement is ook toegankelijk via je account op onze website.

Al onze bezorginformatie vind je hier.

Ja, je kunt jouw abonnement annuleren, je bezorgadres bijwerken, je bezorging tot twee opeenvolgende maanden uitstellen en je betaalgegevens bijwerken, allemaal vanuit je account op onze website. Je hebt de volledige controle over jouw abonnement!

Speciale aanbiedingen kunnen niet gecombineerd worden met een abonnement, behalve wanneer deze betrekking hebben op het behalen van een minimum bestedingsbedrag.

Nee, het enige waar je voor betaald is het product. Er zijn geen additionele kosten.

Zodra je jouw abonnementsplan voor een product begint, wordt het naar je verzonden op basis van de door jou gekozen frequentie zonder dat je het opnieuw hoeft te bestellen. Je kunt op elk moment opzeggen.