.

Jouw collageenroutine, gemakkelijk gemaakt.


Schrijf je in en krijg 10% korting op ALLE herhaalde bestellingen. Oh, en vergeet de GRATIS verzending niet! (Yes, zo fijn is het)

Hoe het werkt

De verbazingwekkende voordelen van collageen zijn niet van de ene op de andere dag te zien. Inschrijven kan je helpen om op koers te blijven. Bereid je voor op leuke pakketjes!
.

Weet je niet waar je moet beginnen?
Klik hier!

Doe onze quiz en ontmoet jouw (collageen) match

Onze Collageen MUST-HAVES (Vertrouw ons!)

Collageen Peptiden Poeder - Neutrale smaak 284 g

4.7 Stars 20 Reviews
€25,00

Matcha Collageen Poeder - Originele Matcha 341 g

4.5 Stars 6 Reviews
€49,00

Marine Collageen Poeder - Neutrale smaak 221 g

4.67 Stars 6 Reviews
€36,00

Collageen Creamer Poeder - Kokos 293 g

5.0 Stars 4 Reviews
€33,00

Collageen Peptiden Poeder - Vanillesmaak 305 g

4.0 Stars 3 Reviews
€33,00

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ABONNEMENTEN


Je kunt op de productpagina's kiezen voor een abonnement. Stel een leveringsschema samen dat voor jou werkt en wij doen de rest!


Ja, je ontvangt binnen 24 uur na verzending van jouw bestelling uit ons magazijn een verzendingsbevestiging per e-mail, samen met eventuele trackinginformatie. Je kunt jouw bestelling volgen door jouw unieke trackingcode in te voeren bij de site van de koerier. Ook kun je inloggen op je account om je bestelling te volgen.


Al onze bezorginformatie kun je hier vinden.


Ja, er is geen verplichting als je je eenmaal hebt aangemeld. Je kunt je abonnement opzeggen, je bezorgadres bijwerken, je levering tot twee op een volgende maanden uitstellen en de betalingsgegevens bijwerken, allemaal vanuit je account. Je hebt de volledige controle over je abonnement!


Je krijgt mogelijk kortingen door te abonneren. De korting op je eerste bestelling kan afwijken van de korting op herhaalde bestellingen. Speciale aanbiedingen zijn niet van toepassing op abonnementskortingen, behalve wanneer deze betrekking hebben op het voldoen aan een bestedingsdrempel.


Je hebt de mogelijkheid om jouw abonnementsbestelling een maand uit te stellen, op voorwaarde dat je ons daar minstens vijf dagen voor jouw volgende factuurdatum van op de hoogte stelt. Elke abonnementsbestelling kan maximaal twee keer worden uitgesteld (in totaal dus twee maanden).