#MaiVitalProteins

WAAROM ANNA VOOR VITAL PROTEINS KIEST

“Ik vind het een fijn idee dat ik mijn dagelijkse beauty ritueel niet alleen van buitenaf maar ook van binnen kan voeden met Vital Proteins. Ook vind ik het te gek dat Vital Proteins zich zo focust op kennis en educatie en dat er zoveel verschillende producten binnen de range te vinden zijn.

Voor mij zit het grootste voordeel in weten dat je je lichaam sterker maakt met Vital Proteins, omdat collageen als eiwit ook het behoud van sterke botten en spieren ondersteunt. Zelf merk ik het effect vooral op mijn huid, haar en nagels. Omdat ik mijn lange lokken heb afgeknipt in januari kan ik heel goed zien hoe snel het groeit en ik geloof er echt in dat Vital Proteins daarin ondersteunt. Ook is het een mooi moment in mijn routine: het is echt een me-time momentje om in de ochtend om de dag rustig te beginnen met een kop koffie en een schepje collageen.”

Liefs, Anna

ANNA’S fAVORIETEN

“Mijn favoriete Vital proteins producten zijn absoluut de Marine Collageen en de Matcha Collageen. Ik ben zelf dol op matcha en op dagen dat ik geen koffie wil drinken is dit een hele fijne bron van energie. Ook kan ik niet wachten op het beauty collageen!”

Marine Collageen Poeder - Neutrale smaak 221 g

Gratis verzending

Geniet van gratis verzending op dit product.
Shop Nu
4.72 Stars 46 Reviews
€36,00

Matcha Collageen Poeder - Originele Matcha 341 g

Gratis verzending

Geniet van gratis verzending op dit product.
Shop Nu
4.8 Stars 5 Reviews
€49,00

Collageen Creamer Poeder - Kokos 293 g

Gratis verzending

Geniet van gratis verzending op dit product.
Shop Nu
4.76 Stars 21 Reviews
€33,00

Beauty Collageen™ Poeder - Tropische Hibiscus 271 g

4.65 Stars 34 Reviews
€39,90

Vital Proteins X Noosh Beauty

Ontvang bij aankoop van jouw Vital Proteins nu gratis een cadeau van Noosh!<br>Wij zijn al fan van Anna’s beautymerk en we willen jullie ook graag kennis laten maken met de prachtige producten van Noosh Beauty. Daarom geven we nu, samen met onze vrienden van Noosh, een gratis cadeautje bij jouw bestelling.* Deze toffe actie is tijdelijk dus mis jouw cadeau niet en bestel jouw Vital Proteins vandaag. <br>*De Noosh cadeautjes komen alleen bij de Nederlandse Vital Proteins producten: Collageen Peptiden, Marine Collageen, Matcha Collageen en Collageen Creamers kokos & vanille. Deze actie is tijdelijk en tot de voorraad strekt.<br>

BESTEL NU

Noosh Beauty

Noosh is een onafhankelijk luxe beautymerk opgericht door Anna Nooshin in 2021. Noosh staat voor het verheffen van natuurlijke schoonheid. Alle Noosh producten worden in Italië gemaakt met de beste ingrediënten en met zorgvuldige aandacht voor onze ecologische voetafdruk. Noosh is 100% cruelty-free en vegan vriendelijk. Breng je innerlijke gloed naar buiten en heb plezier met je look, terwijl je er nog steeds als jezelf uitziet. Noosh is ook een familie, een plek waar alle soorten mensen nieuwe ervaringen kunnen ontdekken, samen kunnen leren en elkaar kunnen opbeuren. Ons doel is om positieve vibes te creëren en een creatieve ruimte waar iedereen welkom is. We vieren het onconventionele, we houden van het licht in elke persoon, we omarmen elke tint van schoonheid.

Over Anna Nooshin

Anna Nooshin is al sinds 2011 actief in de Nederlandse mediawereld. Ze presenteerde verschillende televisieprogramma's, ontwikkelde formats voor haar eigen YouTube kanaal en focust zich nu op verschillende ondernemingen zoals haar cosmeticabedrijf Noosh Beauty en Instagram museum The Upside Down.

ONTDEK COLLAGEEN