Verwijs een vriend(in) om €10 tegoed te verdienen

Ontvang €10 tegoed wanneer je een vriend(in) doorverwijst en hij of zij €40 of meer uitgeeft aan zijn of haar eerste bestelling. Als ze hieraan voldoen, krijgen zij ook €10 korting op hun bestelling!

HOE WERKT HET?

 • 1. VERTEL EEN VRIEND OVER ONS

  Deel jouw unieke doorverwijslink of -code met vrienden en familie.

 • 2. JOUW VRIEND PLAATST EEN BESTELLING

  Wanneer jouw vriend(in) een account aanmaakt via deze link of code, ontvangt hij/zij €10 korting op de eerste bestelling wanneer hij/zij meer dan €40 uitgeeft.

 • 3. ONTVANG €10 TEGOED!

  Wanneer hun bestelling wordt verzonden, ontvang je binnen 24 uur €10 tegoed!

Welkom

Welkom bij het doorverwijsprogramma

Login

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONS DOORVERWIJSPROGRAMMA


Zo kun je jouw vrienden doorverwijzen om tegoed te verdienen voor je volgende aankoop:

 1. Log in op je account.
 2. Klik op een van de social media-iconen om jouw unieke code te delen met je vrienden. Je kunt jouw code of doorverwijslink ook delen via e-mail. 
 3. Jouw vriend(en) moet(en) €40 uitgeven om zijn of haar €10 doorverwijstegoed in te wisselen.
 4. Zodra jouw vriend(en) hun bestelling heeft/hebben afgerond, sturen wij je een e-mail om je te laten weten dat jouw tegoed op je account staat en klaar is om te worden besteed.
 5. Als alternatief kan je vriend(in) jouw unieke code invoeren bij het winkelmandje waar hij/zij wordt gevraagd in te loggen om na te gaan of hij/zij een nieuwe klant is. Zodra ze hun account hebben aangemaakt en ze voldoen aan de speciale aanbiedingen die nodig zijn om te kunnen profiteren van de aanbieding, kunnen ze overgaan tot het afrekenen.
 6. Als je verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze live chat. Deze is te vinden bij de Klantenservice.Bovenaan je account wordt zowel het aantal personen dat je hebt doorverwezen als het bedrag aan tegoed dat je hebt verdiend via het doorverwijsprogramma weergegeven. Bovendien kun je dezelfde informatie zien op jouw doorverwijspagina.


Het tegoed ontvang je binnen 24 uur na de verzenddatum van de bestelling van jouw vriend(in).


Alle beloonde tegoeden die je ontvangt, vervallen na 12 maanden.


Wanneer je jouw tegoed ontvangt, ontvang je een e-mail waarin je leest hoeveel tegoed je hebt verdiend.


Zolang jouw vriend(in) zich aanmeldt voor een account met de doorverwijsslink of jouw unieke code, verdien je doorverwijstegoed. Het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je aan te melden hoeft niet hetzelfde te zijn als het e-mailadres waarnaar je de doorverwijsuitnodiging hebt gestuurd.

Als jouw vrienden meerdere doorverwijzingen ontvangen van meerdere afzenders, verdient alleen de afzender van de doorverwijslink die is gebruikt bij het aanmaken van hun account tegoed.


Het doorverwijsprogramma is alleen voor nieuwe klanten. Echter, als ze een account hebben maar nog niet eerder bij Vital Proteins hebben gekocht, kunnen ze nog steeds gebruik maken van het doorverwijsprogramma door gebruik te maken van jouw doorverwijslink.


Zodra je inlogt en controleert of je een nieuwe klant bent, wordt jouw tegoed automatisch toegepast bij het afrekenen als je voldoet aan de eisen van deze speciale aanbieding.