Contacteer Ons

Email:

Als je vragen hebt, dan kunt je terecht op de klantenservice pagina dat je zal vertellen hoe je onze site kunt gebruiken, bij ons kunt bestellen, een profiel kunt aanmaken en de voortgang van je bestelling kunt volgen. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, kun je een profiel aanmaken, of inloggen in een bestaand profiel om een bericht naar onze helpdesk te sturen.

Tevens kunt u ook een email sturen naar: businessenquiries@thehutgroup.com vermeld in de onderwerp regel voor welk land uw vraag is. Voorbeeld onderwerp: Vital Proteins Nederland - Product vraag


Live Chat:

Onze adviseurs kunnen je helpen met je vragen via onze Live Chat-functie, onderaan te vinden bij onze klantenservice pagina. We zijn bereikbaar als volgt:

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 21.00 uur

Zaterdag - Zondag: gesloten


Schrijf ons:

Klantenservice bedrijfsadres: The Stables, Gadbrook Park, Rudheath, Northwich, CW9 7RA, Verenigd Koninkrijk


Volg je bestelling:

Als je de status van een bestelling wilt volgen, log dan in op je profiel of meld je hier aan om toegang te krijgen tot de bestelinformatie. Vanaf hier kunt je ook eerdere aankopen opnieuw bestellen om ervoor te zorgen dat je nooit zonder je favoriete Vital Proteins-producten komt te zitten.


Feedback:

We zijn altijd op zoek naar manieren om ons te verbeteren en horen graag je mening. Opmerkingen over onze service en zelfs nieuwe ideeën om je ervaring bij ons nog beter te maken, zijn altijd welkom. Je kunt ons laten weten wat je ervan vindt door het klantenserviceteam een bericht te sturen via jouw account


Handige links:

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Retourbeleid