.

Collageen Peptiden

100% puur collageen


ONZE COLLAGEEN PEPTIDEN

Bekijk Alles

Waarom collageen peptiden?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en geeft structuur aan ons haar, huid, nagels, botten, ligamenten en pezen in ons lichaam. Collageen laat het haar glanzen, de huid stralen en houdt de nagels sterk.

Hoe neem je je collageen in?

De Collageen Peptiden van Vital Proteins zijn gemakkelijk verteerbaar en oplosbaar in koude of warme vloeistoffen - één tot twee scheppen per dag is alles wat je nodig hebt! Voeg een schep toe aan voeding (zoals zoetigheden en sauzen) of dranken (zoals smoothies en water).


Lively Blog

Collageen


Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en is een belangrijk bestanddeel van alle bindweefsels. Collageen zorgt voor de infrastructuur van het bewegingsapparaat en is essentieel voor mobiliteit.


Het wordt aanbevolen om collageen op een koele, donkere plaats te bewaren, uit de buurt van vocht.


We raden altijd aan om eerst met je arts te praten, omdat de voedingsbehoeften kunnen variëren tijdens het geven van borstvoeding of als je in verwachting bent. Bovendien kunnen sommige van onze producten naast collageen extra ingrediënten bevatten, zoals hyaluronzuur, vitamines, cafeïne, plantenextracten, daarom raden we je aan om eerst je arts te raadplegen.


Ja, onze Collageen Peptiden zijn gehydrolyseerd.


Onze producten zijn ontworpen voor volwassenen en daarom niet bedoeld voor kinderen. We raden je zeker aan om met je kinderarts te spreken om te bepalen wat het beste is voor je kind.


We raden je aan om continu collageen in te nemen om de beste resultaten te zien.


We raden je aan om 20 g per dag te nemen om resultaten te zien.


Onze collageen poeders zijn geweldig om te mengen met alles wat warm of koud is. Ook kun je enkele van onze producten toevoegen aan voeding, zoals sauzen of en zoetigheden. Op elke product pagina vermelden we ook de "aanbevolen gebruik" van elk product.

Producten


Je kunt onze producten rechtstreeks kopen via deze site, vitalproteins.nl. Ook zijn onze producten beschikbaar bij verschillende winkels in Nederland, klik hier voor onze winkelzoeker.


Onze producten zijn niet veganistisch aangezien onze collageen afkomstig is van rundvlees/ vis. Op dit moment moeten we nog een bekende bron van veganistische collageen vinden. We hebben echter wel Skin Boost capsules die veganistisch zijn. Ze bevatten geen collageen, maar bieden wel andere natuurlijke ingrediënten die de productie van collageen door het lichaam stimuleren.


Onze aanbiedingen kun je hier vinden.


Probeer onze Collageen Peptiden! Het is onze all-time bestseller en ook is het product geur- en smaakloos, dus erg makkelijk om in je dieet op te nemen. Ook hebben wij een Productaanbeveler, waar je je perfecte collageen match kunt vinden.


Het belangrijkste verschil is de bron. Onze Collageen Peptiden zijn afkomstig van runderhuiden en ons Marine Collageen is gemaakt van witvis.


Onze Collageen Peptiden en Rundergelatine hebben vergelijkbare aminozuurprofielen en bieden zeer vergelijkbare voedingsvoordelen. Beide zijn vrijwel reuk- en smaakloos, waardoor ze zeer veelzijdig zijn. Ze zijn echter behoorlijk verschillend in toepassing.Collageen Peptiden (blauw deksel): Onze peptiden zijn gelatine-eiwitten die via een enzymatisch proces worden afgebroken tot hun samenstellende peptideketens. Hierdoor kunnen onze Collageen Peptiden niet "geleren" in koude vloeistoffen. Door ze te verwarmen, verandert hun voedingswaarde niet. De peptiden hebben het voordeel dat ze goed in zowel koude als hete vloeistoffen kunnen worden gemengd zonder dat ze "geleren" (geleren is een gelatine-achtige opstijving van een vloeistof, oftewel gelvorming). Je kunt ze echter niet gebruiken in recepten die gelatine vereisen. Je kunt onze peptiden zowel aan koude als warme dranken toevoegen, zoals een smoothie, sap, water, thee of koffie, maar ook aan verschillende voedingsmiddelen zoals pannenkoeken of havermout om het eiwitgehalte te verhogen.Rundergelatine (groen deksel): Onze gelatine zal "geleren" in koude vloeistoffen. Als gevolg hiervan is gelatine ideaal voor warme bereidingen en is het een must-have in veel recepten. Onze gelatine kan worden toegevoegd aan soepen, bouillons, sauzen of jus als een natuurlijke eiwitversterker en verdikkingsmiddel, ook kan het worden gebruikt bij het bakken. Ze kunnen ook worden gebruikt om een ​​heerlijke zelfgemaakte mousse, ijs, pudding en yoghurt te maken - zelfs omeletten en gehaktbrood, of ze kunnen worden gebruikt om voedzame fruitgelatine en gezonde gummy-snacks te maken. Je kunt ze ook gebruiken in warme dranken zoals kruidenthee of schuimige boterkoffie. In het lichaam heeft de gelatine het voordeel dat het iets langer nodig heeft om de dunne darm te verteren en te bedekken.


Je kunt beide nemen, het hangt er maar net van af waar je die dag naar op zoek bent. Als je op zoek bent naar iets lekkers, of voor een extra huidboost, is onze Beauty Collageen natuurlijk perfect aangezien het naast collageen ook levende bacteriën en hyaluronzuur bevat. Je hoeft niet beide tegelijkertijd in te nemen, maar het kan wel.


Onze Collageen Peptiden hebben geen smaak, dus ze zijn geweldig om toe te voegen aan je koffie, thee, smoothies of vrijwel alles! Onze Beauty Collageen zijn geweldig als je iets lekkers met water wilt, of als je op zoek bent naar een beetje extra liefde voor je huid, aangezien onze Beauty Collageen levende bacteriën en hyaluronzuur bevatten. 


Onze Collageen Peptiden zijn een goede optie. Collageen helpt de schoonheid van je haar, huid en nagels te bevorderen. Onze Marine Collageen biedt ook voordelen voor de schoonheid van het haar.


Vaak wordt de schep tijdens het transport in het collageen begraven. De meeste klanten vinden de schep door met een vork door het collageenpoeder te kammen. Als je het nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met de klantenservice voor de vergelijkbare maatschep.


Het doel van Vital Proteins is om producten te ontwikkelen die zo schoon mogelijk zijn, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan niet-kunstmatige zoetstoffen en het gebruik van onnodige toevoegingen wordt vermeden.