Schoonheid

Hoe je huidveroudering kunt tegengaan met Vital Proteins

Ouder worden hoeft niet per se rimpels, vermoeidheid en een doffe huid te beteken. Er zijn zoveel antiverouderingsproducten verkrijgbaar dat het moeilijk kan zijn om te weten waar en wanneer je moet beginnen. Met ons grote assortiment collageensupplementen kun je de natuurlijke glans van de huid te versterken en huidveroudering tegengaan van binnenuit. Onze supplementen doen dit door collageenverlies bij het ouder worden te helpen voorkomen. Lees verder om te ontdekken hoe collageen slikken een onmisbare stap zou moeten zijn in jouw anti-aginghuidverzorgingsroutine en vanaf welke leeftijd collageensupplementen aangeraden worden.

Wat veroorzaakt collageenverlies?

Van je dieet tot je levensstijl, er zijn veel factoren die kunnen bijdragen tot collageenverlies. Maar een van de belangrijkste oorzaken van collageenverlies is ouder worden.

Naarmate we ouder worden, begint de productie van niet-essentiële aminozuren (glycine, proline, hydroxyproline en arginine) die nodig zijn om collageen te maken af te nemen. Dit kan leiden tot collageenverlies, aangezien het lichaam meer collageen afbreekt dan het kan aanmaken, en dit zorgt onder andere voor huidveroudering.

Waarom zou je collageen slikken?

Collageen is een van de meest voorkomende eiwitten in het lichaam. Wanneer er een tekort is aan dit eiwit, kun je collageensupplementen toevoegen aan je routine.

Vanaf welke leeftijd is collageen slikken dan verstandig? Om van de voordelen van collageen te genieten, moet je beginnen met het nemen van collageensupplementen als je tussen de 20 en 30 jaar oud bent.

Het nemen van collageensupplementen op deze leeftijd kan helpen bij het verkrijgen van de niet-essentiële aminozuren die nodig zijn voor het aanmaken van collageen.

Collageen tegen rimpels

De belangrijkste oorzaken van fijne lijntjes en rimpels kunnen het gevolg zijn van collageenverlies door veroudering. Wanneer je voldoende collageen in het lichaam hebt, kan dit de gezondheid van de huid ondersteunen. Hierdoor kun je huidveroudering tegengaan van binnenuit door meer collageen in te nemen.

Hoe je collageensupplementen kunt toevoegen aan jouw anti-agingsroutine

Vital Proteins-collageensupplementen zijn supereenvoudig toe te voegen aan je routine en bieden een hele reeks voordelen. Als je echter op zoek bent naar collageen tegen rimpels en andere tekenen van veroudering, raden wij Vital Proteins Beauty Collagen aan.

Dit product is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken: Tropische Hibiscus en Lavendel-Citroen. Deze beautycollageenpoeders bevatten onze kenmerkende grasgevoerde rundercollageenpeptiden, evenals hyaluronzuur en andere essentiële voedingsstoffen waarvan je huid meer nodig heeft naarmate je ouder wordt.

Er is geen vaste regel voor bij welke stap je schoonheidscollageen moet gebruiken. Om je routine tegen huidveroudering goed van start te laten gaan, raden wij aan ons schoonheidscollageen vlak voor het reinigen van de huid te gebruiken. Voeg twee schepjes van je gewenste smaak van ons beautycollageenpoeder toe aan je smoothie, koffie, thee of water. Geniet vervolgens van het verzorgen van je huid met de volgende stappen van jouw huidverzorgingsroutine.

Ontdek hier meer manieren om collageen aan je routine toe te voegen:

Waarom zal je lichaam minder collageen aanmaken naarmate je ouder wordt?

Collageen

Waarom zal je lichaam minder collageen aanmaken naarmate je ouder wordt?

Ontdek alles over collageenverlies bij het ouder worden en wanneer extra collageen innemen aangeraden wordt.

2022-07-12 08:29:33van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert