Levensstijl

Hoe gebruik je Vital Proteins Rundergelatine

Vital Proteins Rundergelatine

Als je het woord gelatine hoort, denk je waarschijnlijk aan het vitale ingrediënt in gelei, en niemand zou je dat kwalijk nemen! Echter, Vital Proteins Rundergelatine is heel anders!

Onze Rundergelatine, een gelatinepoeder, helpt bij het behouden van een jeugdige uitstraling. Hier zijn twee manieren om onze Rundergelatine te gebruiken in jouw dagelijkse routine:

Geef jouw ochtend- en avondroutine een boost

Als je je dag wilt beginnen met koffie waar je plaatselijke barista jaloers op zou zijn, voeg dan een schepje Rundergelatine toe aan jouw favoriete ochtendkoffie. Of je je koffie nu drinkt met room, zuivelvrije melk of puur, als je Rundergelatine mengt met een blender of opschuimer, krijg je een heerlijke schuimige traktatie waarmee je de rij bij je plaatselijke koffiezaak kan overslaan.

Vital Proteins Rundergelatine

Ook kun je na een lange dag als je even wilt bijkomen, de Rundergelatine roeren door een kopje thee of heet citroenwater voordat je naar bed gaat. Voor het best mogelijke resultaat moet je de Rundergelatine eerst laten bloeien. Dit betekent simpelweg dat je de Rundergelatine in een koude of kamertemperatuur vloeistof roert om de korrels voller te maken en ze gemakkelijker te laten oplossen. Na het ‘bloeien’ moet je het toevoegen aan een hete vloeistof om ze volledig op te laten lossen.

Rundergelatine toevoegen aan je favoriete recepten

Rundergelatine is een culinaire all-star die kan worden gebruikt tijdens het koken of tijdens het bakken om je recepten op te peppen.

Gebruik het als een natuurlijk verdikkingsmiddel in soepen, sauzen en bouillons om de smaak en gezondheid van wat je ook aan het maken bent een boost te geven.

Verslaafd aan snoepjes maar op zoek naar een gezonder alternatief? Gebruik dan Rundergelatine om je eigen gelatine te maken! Je kunt Rundergelatine ook gebruiken in plaats van eieren om ei-vrij te bakken.

Door deze tips te gebruiken om Rundergelatine naadloos op te nemen in je dagelijkse routine en recepten, zul je goed op weg zijn om je wellness te ondersteunen en een vitaal leven te leiden.

Geschreven door Hannah Tate

Collageen Jennifer Aniston

Collageen

Collageen Jennifer Aniston

2021-03-11 08:28:40van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert