Levensstijl

Geef je routine een boost met collageen van Vital Proteins

Wist je dat een dagelijkse schep collageen al kan helpen om een jeugdige uitstraling te bevorderen?

Roer een lepel collageen door je ontbijt, koffie of zelfs je avondmaaltijd om de voordelen te ervaren. Dat alles dankzij de hoogwaardige ingrediënten in ons assortiment collageensupplementen.

1. Geef je smoothiebowl een boost

Collageenpoeder geeft je smoothiebowl een heerlijk romige textuur. Perfect voor een lekker en gezond ontbijt.

Meng je favoriete fruit en melk of yoghurt (zuivel of plantaardig) en voeg vervolgens een schep van ons Vital Proteins® Collagen Peptides Powder (collageenpeptidenpoeder) toe. Giet het mengsel een kom.

Garneer met schijfjes banaan, verse bessen of chiazaden voor extra textuur, gezonde voordelen en smaak.

2. Geef je ochtendlatte een boost

Help de collageenvoorraad van je lichaam te vergroten terwijl je jouw ochtendlatte drinkt door een schep van ons Matcha Latte-collageenpoeder erdoor te roeren. Dit product is verkrijgbaar in de smaken Original en Vanilla.

Matcha bevat 137 keer meer antioxidanten dan andere soorten groene thee. Dit betekent dat je extra gezonde voordelen aan je latte toevoegt, evenals 10 g rundercollageenpeptiden. Antioxidanten helpen bij het bestrijden van de effecten van oxidatieve stress, veroorzaakt door vrije radicalen. De perfecte latte dus!

3. Geef je schoonheidsroutine een boost

Collageen helpt om je haar, huid en nagels te ondersteunen. Geef je schoonheidsroutine een boost door ’s ochtends een schepje van ons Vital Proteins® Collagen Beauty door je sap of smoothie te roeren.

Op zoek naar het perfecte smoothierecept? Bekijk onze gids voor het maken van de ultieme collageensmoothie. Gebruik simpelweg een van onze Beauty Collagen Powders (schoonheidscollageenpoeders) in plaats van het collageenpoeder.

4. Geef je avondmaaltijd een boost

Als je ’s ochtends meestal geen tijd hebt om een smoothie te maken of een goed ontbijt te eten, kun je je routine toch een boost geven met collageen van Vital Proteins door een schepje van ons niet-gearomatiseerde collageenpeptidenpoeder toe te voegen aan een groot aantal hartige gerechten voor je lunch of avondmaaltijd.

Probeer eens een schep collageenpeptiden van Vital Proteins toe te voegen aan:

Ontdek hoe onze Chief Creative Officer, Jennifer Aniston, haar routine een boost geeft met onze collageensupplementen:

Collageen Jennifer Aniston

Collageen

Collageen Jennifer Aniston

2021-03-11 08:28:40van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert