Collageen

Wat zijn de voordelen van Rundergelatine en (natuurlijk) collageen?

Rundergelatine

Net als veel andere Vital Proteins-producten zit onze Rundergelatine boordevol collageen.

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en is een belangrijk bestanddeel van alle bindweefsels en helpt je darmgezondheid verbeteren. Het biedt de infrastructuur van het bewegingsapparaat. Naarmate we ouder worden, neemt het vermogen van het lichaam om natuurlijk collageen aan te maken af. Een tekort aan collageen aanvullen is daarom belangrijk.

Het productassortiment van Vital Proteins is bedoeld om u te helpen uw dagelijkse inname van collageen te verhogen en collageen aanvullen in je lichaam.

Wat is het verschil tussen Rundergelatine & Collageen Peptiden?

Je vraagt je misschien af: ‘Dus als de Rundergelatine en de klassieke Collageen Peptiden beide goede bronnen van collageen, wat maakt ze dan zo verschillend?’ Je maakt een goed punt. Lees daarom verder over collageen, voeding en meer.

Ze zijn allebei geweldig voor de schoonheid van huid, haar en nagels en darmgezondheid verbeteren. Ze zijn allebei gemaakt met één kerningrediënt – collageen – en leveren 20 gram per portie. Maar de manier waarop ze worden gebruikt, is wat ze van elkaar onderscheidt.

Onze gehydrolyseerde collageenpeptiden zijn niet gearomatiseerd, lossen op in zowel warme als koude vloeistoffen en zijn sneller verteerbaar. Ze zijn gereserveerd voor mensen die haast hebben, omdat ze gemakkelijk oplosbaar zijn in zowel warme als koude vloeistoffen.

Onze Rundergelatine lost gemakkelijk op in hete vloeistoffen, maar stolt eenmaal gemengd in koude vloeistoffen, dus het is niet echt aanbevolen voor diegenen die hun dagelijkse inname van collageen (voeding) willen, maar het is ideaal voor fijnproevers die bepaalde maaltijden willen versterken en tegelijkertijd de productie van collageen willen ondersteunen in langzaam verterend voedsel.

Wie zou Rundergelatine moeten innemen?

Rundergelatine is een langzaam verterend voedsel, beweegt zich verder door het maagdarmkanaal en bedekt de dunne darm.

Iedereen kan Rundergelatine uitproberen, maar het product is vooral interessant voor mensen die diëten volgen die de darmgezondheid ondersteunen, zoals GAPS (Gut and Psychology Syndrome Diet), AIP (Autoimmune Paleo Protocol) of SCD (Specific Carbohydrate Diet).

Hoe bereid ik Rundergelatine voor?

Onze Rundergelatine moet eerst worden ‘gebloeid’ in een koude vloeistof of op kamertemperatuur. Door dit proces worden de korrels opgevuld en kunnen ze gemakkelijker door uw eten worden geroerd. Na het ‘bloeien’ moet je ze toevoegen aan hete vloeistof om ze volledig op te lossen.

Rundergelatine zet er wiebelig uit (zoals gelei) wanneer het wordt gekoeld. Het is niet gearomatiseerd, dus het is een geweldige aanvulling op eiwit-gummies of als verdikkingsmiddel in soepen, custards en stoofschotels. Je kunt het zelfs proberen in ons zelfgemaakte amandelmelkrecept:Vital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert