Collageen

De beste Black Friday-aanbiedingen van Vital Proteins

De beste Black Friday-aanbiedingen van Vital Proteins

Het is tijd voor Black Friday 2022, en we vinden het geweldig om de fantastische collageendeals van Vital Proteins te delen!

Vanaf vrijdag 25 november 2022 en tijdens het hele Cyber Weekend kun je besparen op jouw favoriete collageensupplementen, waaronder onze OG Collageenpeptiden, Mariene collageen, Collageencreamers en nog veel meer.

De beste Black Friday-collageenaanbiedingen van Vital Proteins

Houd onze aanbiedingen tijdens het Black Friday-weekend in de gaten voor de beste collageendeals. Krijg extra korting op enkele van onze bestverkochte collageensupplementen.

Deals voor schoonheidscollageen

Bespaar deze Black Friday op onze Beauty Collagen™-poeders. Probeer bovendien dit elixer voor huid, haar en nagels tegen een lagere prijs. Kies uit de smaken Lavendel-citroen, of Tropische hibiscus of trakteer uzelf op meer dan één en geniet van de korting.

We genieten ervan om verschillende manieren te vinden om de voordelen van Beauty Collagen™ in onze routine op te nemen; of het nu via een smoothie, shake of zelfs iets anders is, zoals deze heerlijke lavendel-citroencheesecake uit onze reeks collageenrecepten:

Save On Collagen Capsules

Collageencapsules zijn een supergemakkelijke manier om de collageeninname onderweg te verhogen. Met deze capsules hoeft u uw collageendosis niet te mengen in een shake of smoothie. Het enige wat u hoeft te doen, is een capsule innemen met een slok water.

Koop deze Black Friday uw favoriete collageencapsules tegen een lagere prijs, waaronder onze Collageenpetitdencapsules, Mariene collageencapsules en Skin Boost-capsules, ons plantaardige schoonheidssupplement.

Voeg een portie van een van deze collageencapsules toe aan uw routine om een jeugdige uitstraling te bevorderen en uw lichaam van de bouwstenen te voorzien die het nodig heeft.

Koop onze matchacollageen-aanbiedingen

Heeft u onze Matchacollageenpoeders al geprobeerd? Als u deze mix van rundercollageenpeptiden en hoogwaardige Japanse matcha groene thee nog niet hebt geprobeerd, is Black Friday het perfecte moment om het te bestellen en uit te proberen.

Los het Matchacollageenpoeder simpelweg op in warm of koud water om een drankje boordevol antioxidanten te maken (matcha bevat 137 keer meer antioxidanten dan gewone groene thee).

Als u een cafeïneliefhebber bent, bevatten onze Matcha-collageen-latte-poeders ook 50 mg cafeïne per portie. U heeft de keuze uit de smaken Original en Vanille. Zo zult u uw ochtendroutine zeker transformeren.

Meer Black Friday-aanbiedingen voor supplementen

Probeer anders ook eens ons Morning Get Up & Glow™-poeder, dat 10 g collageenpeptiden per portie bevat, evenals 90 mg cafeïne. Zo begint u uw dag goed. Bovendien bevat het product vitamine C om bij te dragen aan de vorming van collageen voor een normaal functionerende huid.

We hebben ook kortingen op onze runderlevercapsules en kraakbeencollageencapsules. Waar u ook naar op zoek bent, deze Black Friday vindt u bij ons de beste collageenaanbiedingen.

Bekijk het volledige assortiment van Vital Proteins hier.

Een snelcursus over The Vital Difference

Collageen

Een snelcursus over The Vital Difference

2021-03-24 08:22:02van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert