Collageen

Een snelcursus over The Vital Difference

Je vraagt je misschien af: ‘Met zoveel collageen producten die er zijn, waarom zou ik voor Vital Proteins® kiezen?’. Het komt allemaal neer op onze differentiator, ook bekend als “The Vital Difference”, die bestaat uit drie belangrijke pilaren – transparantie, kwaliteit en schone ingrediënten – deze staan centraal bij alles wat we doen. Nieuwsgierig geworden? Lees verder!

Transparantie

We menen het als we zeggen dat we ons inzetten voor transparantie. Wij vinden dat jij het verdient te weten waar en hoe onze producten worden gemaakt.

Transparantie is voor ons synoniem met vertrouwen. Het is wat onze toewijding voedt om ervoor te zorgen dat jij over alle informatie beschikt die nodig is om jouw collageenreis met Vital Proteins zelfverzekerd op gang te brengen.

De huid, een hoogwaardige bron van collageen, wordt tijdens de vleesverwerking doorgaans als afval weggegooid. Door het te gebruiken als bron van ons collageen, kunnen we helpen afval te verminderen en de duurzaamheid te verbeteren.

Kwaliteit

Sinds de lancering van ons merk in 2013 hebben we onze Vital Familie voorzien van hoogwaardige collageen producten gemaakt met hoogwaardige ingrediënten.

collageen

Schone ingrediënten

Naast transparantie en kwaliteit zijn we er trots op dat we schone ingrediënten gebruiken. Onze doel is simpel: maak producten met gemakkelijk uit te spreken ingrediënten waarvan je je goed zult voelen als je ze consumeert – of dat nu onze OG Collageen Peptiden zijn of Marine Collageen (eén eenvoudig ingrediënt, zoals hierboven vermeld).

Niet alleen dat, maar alle producten in ons assortiment zijn ook vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen.

Houd de volgende keer dat je collageen wilt inslaan deze belangrijke notitie in gedachten: The Vital Difference is wat Vital Proteins onderscheidt van de rest van de concurrentie.

Klaar om een voller, levendiger leven te leiden? Geef jouw dagelijkse routine een boost met een of twee (of drie!) van onze producten door onze Bestsellers pagina te bekijken.

Geschreven door Olivia Pelaez

De vele voordelen van collageen

Collageen

De vele voordelen van collageen

2021-01-13 15:17:31van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert