Collageen

Stralende ochtenden in het vooruitzicht met Morning Get Up & Glow

Ons Vital Proteins Morning Get Up & Glow collageenpoeder is een onmisbare bron van energie om de dag mee te beginnen. Bovendien is met dit product de droom van elke beautyliefhebber waargemaakt! Geïntrigeerd?  

We hadden een gesprek met Olivia Peláez, onze opleidingscoördinator, voor een volledige uiteenzetting over Morning Get Up & Glow – een musthave voor stralende ochtenden. Lees verder om meer te weten! 

Waarom zou ik over Morning Get Up & Glow enthousiast moeten zijn? 

Olivia: Morning Get Up & Glow is zo’n uniek product dat het een vast onderdeel van mijn ochtendroutine is geworden. Ik vind het fantastisch dat het poeder me ’s ochtends een cafeïneboost geeft (bovendien is de cafeïne afkomstig van duurzaam gewonnen Coffeeberry®-vruchtenextract!). Daarnaast levert het levende bacteriën en vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem en, als kers op de taart, biedt collageen ook ondersteuning voor mijn haar, huid en nagels.  

De sinaasappelsmaak is heerlijk. Je mengt het poeder gewoon met water of in een smoothie. Het product bevat ook hyaluronzuur voor de huid en biotine voor extra huid- en haarvoordelen! 

Vital Proteins Morning Get Up & Glow Collagen Powder

Wat moeten we weten over Morning Get Up & Glow? 

Olivia: Door de samenstelling van Morning Get Up & Glow wordt dit jouw favoriete product om de dag goed te beginnen. Elke portie bevat 90 mg cafeïne, wat overeenkomt met één kopje koffie en, zoals ik al zei, is de cafeïne afkomstig uit duurzaam gewonnen Coffeeberry®-extract.  

Dit bijzondere ingrediënt levert niet alleen gestandaardiseerde hoeveelheden cafeïne, maar bezorgt op een unieke manier ook natuurlijk voorkomende koffiepolyfenolen. De formule bevat ook biotine voor een gezonde huid en hyaluronzuur voor een stralende schoonheid van binnenuit.  

Het poeder levert ook 10 g collageen voor de schoonheid van het haar, de huid en de nagels, alsook levende bacteriën. 

Kan ik Morning Get Up & Glow gebruiken in combinatie met andere Vital Proteins-producten? 

Olivia: Absoluut! Wij adviseren om in totaal 20 g collageen per dag te nemen. Eén portie Morning Get Up & Glow bevat 10 g. 

Wat maakt dit poeder zo anders dan andere producten die een energieboost geven? 

Olivia: Morning Get Up & Glow is een uniek product dat niet alleen cafeïne van duurzame oorsprong bevat, maar ook biotine, hyaluronzuur en vitamine C, die de normale werking van het immuunsysteem ondersteunen en vermoeidheid kunnen verminderen. 

Het poeder bevat ook collageen, om de schoonheid van haar, huid en nagels te ondersteunen, en levende bacteriën. Maar, de toevoeging van collageen is de doorbraak. Dit kun je echt een epische combinatie noemen.  

Hoe ziet jouw ochtendritueel eruit? 

Olivia: Mijn ochtend start meestal rond 6.30 uur als ik wakker word en aan mijn workout begin. Als ik eenmaal lekker gesport en gezweet heb, drink ik graag mijn ochtendkoffie met onze Original Collagen Peptides. Dan neem ik de tijd om te mediteren en mijn dagboek bij te houden. Zo maak ik mijn hoofd leeg voordat ik aan de dag begin.  

De laatste tijd vind ik het, als extra oppepper, heerlijk om Morning Get Up & Glow te mengen in mijn ochtendsmoothie, die ook boerenkool, aardbeien en bananen bevat. 

Geschreven door Grace Gavilanes 

De vele voordelen van collageen

Collageen

De vele voordelen van collageen

2021-01-13 15:17:31van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert