Collageen

4 manieren om Vital Proteins Matcha Collageen te gebruiken

Vital Proteins' matcha collagen

Als je ’s ochtends eens wat anders wilt als ontbijt, zoek dan niet verder dan onze Matcha Collageen!

Met een combinatie van onze gehydrolyseerde Collageen Peptiden en voedzame matcha, is onze Matcha Collageen (verkrijgbaar in Originele Matcha en Vanillesmaak) een krachtig product dat 50 mg cafeïne per portie bevat.

Matcha-drinkers krijgen een energieboost dankzij het aminozuur l-theanine in matcha, dat zorgt voor een ‘alerte kalmte’. Zoals we weten, gebeurt het tegenovergestelde met andere ochtenddranken – waarvan vele een ‘schok’ en een uiteindelijke crash veroorzaken bij degenen die ze drinken.

Als je Matcha Collageen in je dieet wilt opnemen, maken de meeste mensen het liefst Matcha Lattes door een schepje toe te voegen aan een kop heet water met amandelmelk of onze Collageen Creamer in de smaak kokos.

Wij zijn grote fans van Matcha Lattes, maar deze recepten met Matcha Collageen kun je overwegen als je eens wat anders wilt.

1. Maak een Matcha Mokka Latte

Als je niet kunt stoppen met het drinken van Matcha Lattes, raden we je een kleine aanpassing aan om je geliefde ochtenddrankje te upgraden.

Vervang gewoon je melk of Collageen Creamer Kokos met onze Collageen Creamer Mokka.

Behoud de gezondheidsvoordelen van matcha en voeg tegelijkertijd een subtiele mokka smaak toe, zonder zuivelproducten of toegevoegde suikers.

2. Mix een Matcha Smoothie voor het ontbijt

Je voelt je alsof je in een tropisch paradijs leeft na het maken van deze Matcha Smoothie.

Matcha Smoothie voor het ontbijt

Alles wat je nodig hebt is ongezoete amandelmelk, bevroren perziken, ons Matcha Collageen Latte (Vanillesmaak), Collageen Creamer (Kokos), een halve avocado en honing. Blend je ingrediënten en geniet!

3. Geniet van een Matcha Collageen Mocktail

Happy hour heeft nog nooit zo lekker geklonken… of voedzaam. Deze Matcha Collageen Mocktail bevat gembersiroop, een schep van ons Matcha Collageen, een eiwit, gekookt water, citroensap en honing. Bottoms up!

4. Trakteer jezelf op Matcha Chocolade schors als toetje

Geef je oven een avondje vrij en maak deze knapperige Matcha Chocolade schors als traktatie voor na werk. Dit recept vereist slechts vijf ingrediënten om een heerlijke snack te maken met een knapperige pistache topping.

Geschreven door Grace Gavilanes

Matcha vs groene thee: wat is het verschil?

Wellness

Matcha vs groene thee: wat is het verschil?

2021-04-11 15:45:38van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert