Collageen

Jennifer Aniston X Vital Proteins

Jennifer Aniston X Vital Proteins

“Collageen is de lijm die alles bij elkaar houdt. Ik ben altijd al een voorstander geweest van het voeden van je lichamelijk wellness van binnenuit, en daarom ben ik al zoveel jaren geleden begonnen met het gebruik van Vital Proteins in mijn dieet. Het is heel spannend voor mij om nu de kans te krijgen om op een grotere manier deel uit te maken van het merk, als Chief Creative Officer.” – Jennifer Aniston

Het is officieel: Jennifer Aniston komt het team van Vital Proteins® versterken als Chief Creative Officer! In deze nieuwe rol zal de bekende actrice helpen om de missie van Vital Proteins – anderen in staat stellen lichamelijk wellness van binnenuit te vinden – naar de wereld te brengen. Jennifer Aniston zal dit doen door haar eigen unieke kijk te geven op nieuwe productinnovaties en merkstrategie, en door haar persoonlijke ervaring te delen in het gebruik van de collageen producten van Vital Proteins in haar dieet.

Aniston gebruikt Vital Proteins al reeds sinds 2016. Ze integreert onze producten om op schema te blijven met haar doelstellingen. Ze heeft daarnaast een glans van binnenuit opgemerkt en een verbetering in hoe ze eruitziet en hoe ze zich voelt sinds ze collageen aan haar dagelijkse routine heeft toegevoegd. Het volgen van deze routine werkt voor Jennifer Aniston. Dieet is essentieel bij een gezond leven volgens Jennifer Aniston. De Collageen Peptiden maken hier dan ook een groot deel van uit.

“We hebben allemaal gezien hoe Jen een leven leidde waarin lekker in je vel zitten voorop staat, wat ze gedeeltelijk toeschrijft aan haar geloof in Vital Proteins, waardoor deze samenwerking zo uniek en, nog belangrijker, authentiek is. We werken samen om de wereld te inspireren om gezonder en beter te leven.” – Kurt Seidensticker, Founder en CEO van Vital Proteins

Collageen is het meest voorkomende eiwit van het lichaam en is een belangrijk onderdeel van haar, huid, botten en gewrichten. Naarmate we ouder worden, begint de natuurlijke productie van collageen in ons lichaam echter af te nemen. Dat is waar Vital Proteins om de hoek komt kijken. Je lichaam in balans brengen en houden is essentieel voor Jennifer Aniston. Collageen Peptiden dragen hier aan bij.

Jennifer Aniston: dieet begint ’s ochtends al. Een voller, beter leven leiden zou gemakkelijk moeten zijn, daarom zijn transparantie, hoogwaardige ingrediënten en duidelijke labels altijd een prioriteit. Elk product in onze collectie wordt aan hoge normen gehouden, zodat iedereen zich goed kan voelen bij het verbeteren van hun gezonde routine met elke schep, slok of hap.

“Onze kracht begint van binnenuit, daarom kies ik goede voeding en de juiste supplementen om mijn dag te beginnen”, zegt Jennifer Aniston, en ze voegt eraan toe: “Mijn favoriete collageenroutine is het toevoegen van Vital Proteins Collageen Peptiden in mijn ochtendkopje koffie of smoothie – zo gemakkelijk te gebruiken.”

Geschreven door Grace Gavilanes

De vele voordelen van collageen

Collageen

De vele voordelen van collageen

2021-01-13 15:17:31van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert