Collageen

Hoe gebruik je collageenpeptiden van Vital Proteins?

Onze Vital Proteins Collagen Peptides (collageenpeptiden) zijn een echte fan-favoriet. Collageenpeptiden zijn ongelooflijk veelzijdig. Ze zijn bijvoorbeeld een schitterende aanvulling op je huidverzorgingsroutine en je favoriete recepten. 

Maar, wat zijn collageenpeptiden precies? En hoe gebruik je ze om de voordelen ervan te ervaren? Laten we dat meteen bekijken … 

Wat zijn collageenpeptiden? 

Collageenpeptiden zijn kleine stukjes eiwit afkomstig van dierlijk collageen. De collageenpeptiden in de supplementen van Vital Proteins zijn afkomstig van runderhuid en visschubben. 

Van nature begint ongeveer vanaf je 25e levensjaar de natuurlijke collageenvoorraad in je lichaam af te nemen. Een supplement met collageenpeptiden helpt je om deze voorraad te ondersteunen. Het is belangrijk om je collageenniveau een handje te helpen, want collageen is de lijm die alles bij elkaar houdt – van je huid, haar en nagels tot je pezen, ligamenten en bindweefsel. 

Vital Proteins Collagen Peptides

De formules voor collageenpeptiden van Vital Proteins zijn niet-gearomatiseerd en geurloos. Daardoor zijn ze super veelzijdig. Ze lossen op in koude en warme vloeistoffen, en ze zijn biologisch beschikbaar, wat betekent dat ze gemakkelijk verteren. 

Hoe gebruik je collageenpeptiden? 

Hier zijn enkele manieren hoe je Vital Proteins Collagen Peptides in je dagelijkse routine kunt opnemen: 

  • Meng een schep van ons collageenpeptidenpoeder met koude vloeistoffen zoals smoothies of water. Mengen met warme vloeistoffen zoals koffie of soep kan ook 
  • Een andere manier om collageen in je routine op te nemen, is een schep collageen mengen met voeding zoals sauzen of browniemix 
  • Meng het collageenpoeder altijd totdat het volledig is opgelost of opgenomen om klontjes in je drank of recept te voorkomen 

Collageenpeptiden en huidverzorging 

Onze collageensupplementen zijn een fantastische aanvulling op je huidverzorgingsroutine. Slechts één portie Vital Proteins Collagen Peptides per dag helpt je om een jeugdige uitstraling te bevorderen. 

Collageenpeptiden zijn ook een belangrijk ingrediënt in ons Beauty Collagen™-assortiment. Hier vind je ze naast hyaluronzuur en een mengsel van andere ingrediënten voor een jeugdige ervaring. 

Rundercollageenpeptiden vormen ook de basis van onze series Collagen Creamers en Matcha Collagen, terwijl de poeders Marine Collagen mariene collageen bevatten. 

Recepten met collageenpeptiden

Je kunt Vital Proteins Collagen Peptides gebruiken in een breed scala van recepten en zo op vele verschillende manieren je dagelijkse collageenboost te krijgen. 

Bekijk deze collageenrecepten die gebruik maken van ons collageenpeptidenpoeder: Vital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert