Collageen

Jouw gids voor Collageen vs Rundergelatine

Vraag je je af wat het verschil is tussen Collageen Peptiden en Rundergelatine? Beide zijn geweldig, maar elk wordt op verschillende manieren gebruikt om er het maximale uit te halen.

We zijn hier vandaag om jou te helpen beslissen welk product (of beide!) het beste bij jou past. Bekijk hieronder de antwoorden op de vragen die je had bij het settelen van het debat tussen Collageen versus Rundergelatine:

Collageen Peptiden

Onze Collageen Peptiden formule heeft een neutrale smaak en lost op in zowel warme als koude vloeistoffen. Het is gemakkelijk te gebruiken in verschillende voedingsmiddelen of dranken, waardoor het een geweldige optie is voor diegenen die het druk hebben en een collageenoplossing zonder gedoe willen.

 

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en is een belangrijk bestanddeel van alle bindweefsels. Collageen bestaat uit aminozuren: glycine, proline, hydroxyproline en arginine. De samenstelling van collageen wordt als uniek beschouwd gezien het hoge gehalte aan hydroxyproline. Als je de aminozuren mist die samen collageen vormen, kunnen de cellen van je lichaam er niet genoeg van produceren.

Er zijn veel voordelen van collageen, zoals het ondersteunen van een jeugdige uitstraling. Omdat collageen een eiwit is, helpt het ook om de spiermassa te behouden.

Rundergelatine

Onze Rundergelatine moet eerst worden ‘gebloeid’ in een koude of op kamertemperatuur vloeistof. Door dit proces worden de korrels opgevuld en kunnen ze gemakkelijker door je eten worden geroerd. Na het ‘bloeien’ moet je het toevoegen aan een hete vloeistof om ze volledig op te laten lossen.

Rundergelatine

Rundergelatine heeft een structuur als gelei als het wordt gekoeld. De gelatine heeft het voordeel dat het iets langer nodig heeft om te verteren en de dunne darm te bedekken. Bovendien heeft het net als de Collageen Peptiden een neutrale smaak.

Ontdek meer van onze producten hier:

Collageen Peptiden vs Collageen Creamer: wat is het verschil?

Collageen

Collageen Peptiden vs Collageen Creamer: wat is het verschil?

2021-01-15 09:08:46van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert