Collageen

Collageen Peptiden vs Collageen Creamer: wat is het verschil?

Zoals fans en potentiële gebruikers van Vital Proteins al weten, is ons allereerste product niks minder dan onze gehydrolyseerde Collageen Peptiden.

Onze Collageen Peptiden zijn favoriet van velen door de grote veelzijdigheid. Niet alleen smaakloos, maar ook gemakkelijk oplosbaar in warme en koude vloeistoffen en voedsel.

Onze Collageen Creamers daarentegen, zijn er in drie verschillende smaken: kokos, vanille en mokka. Elk Collageen Creamer™ -supplement in ons assortiment bevat MCT’s, deze worden aangetroffen in kokosmelkpoeder.

Hoe presteren onze collageenpeptiden in vergelijking met onze collageencreamers? Laten we eens kijken en vergelijken.

Collageen Peptiden vs Collageen Creamer: wat is het verschil?

Zoals eerder vermeld zijn onze Collageen Peptiden en Collageen Creamers vergelijkbaar omdat ze beide collageen bevatten. Vrij van zuivelproducten, gluten en toegevoegde suikers. Ze verschillen doordat onze Collageen Peptiden slechts één eenvoudig ingrediënt bevatten: runderhuid. Onze Collageen Creamers bevatten hetzelfde ingrediënt, samen met andere ingrediënten die hun individuele smaakprofielen vormen.

Welk product is geschikt voor mij?

Dat hangt af van jouw persoonlijke voorkeur! Als je een collageenproduct zoekt dat naadloos kan worden toegevoegd aan elke drank of voedsel – zoet of hartig – dan kun je onze Collageen Peptiden proberen. Onze Collageen Creamers zijn gericht op de koffiedrinker die een vleugje smaak op prijs stelt. Koffie is niet het enige dat goed samengaat met collageen. Zowel onze Collageen Peptiden als Collageen Creamers kunnen in bijna elk recept worden gebruikt.

Zowel onze Collageen Peptiden als Collageen Creamers verhogen de dagelijkse collageeninname en ondersteunen de schoonheid van je huid en haar. Beide keuzes zijn dus perfect voor iedereen.

Geschreven door Grace Gavilanes

De vele voordelen van collageen

Collageen

De vele voordelen van collageen

2021-01-13 15:17:31van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert