Collageen

Koffie Creamer Fans: deze gids is voor jou gemaakt

Fans van Vital Proteins® vinden het heerlijk om deze fluweelzachte, decadente toevoeging in hun ochtend- en middagmok te schenken. Deze heerlijk romige coffee creamer (vanille of andere smaken) geeft u en echte oppepper in de ochtend.

En hoewel de toevoeging zorgt voor een smaakvolle ervaring die altijd de sfeer van de dag bepaalt, is het belangrijk op te merken dit product er bovenuit steekt door hun focus op welzijn, terwijl smaak toch een prioriteit is.

Het is niet nodig om ingrediënten die beter voor u zijn weg te laten als u een smaakvolle boost aan uw routine wilt geven – beide aanwezig in elke portie blijven mogelijk. Onze zuivelvrije, keto-vriendelijke supplementen maken dit mogelijk.

Wat kan ik in koffie doen in plaats van Creamer?

Als u de voorkeur aan geeft aan zuivelvrij eten en een glutenvrij dieet, raden we onze lijn Vital Proteins Collageen Creamers® aan (verkrijgbaar in smaken kokos, vanille & mokka).

Elk aanbod is vrij van gluten, zuivelproducten en kunstmatige zoetstoffen. Een glutenvrij dieet en zuivelvrij eten heeft zeker zijn voordelen. Neem het maar van een paar fans aan:

“100% verslavend!! Onderdeel van mijn nieuwe ochtendroutine! Ik hou van dit spul! ”
-Joey M., Mokka

“Heerlijk!!!”
-Bethany K., Vanille

“Een romige, smakelijke manier om wat collageen binnen te sluipen!””
-Laura U., Kokos

Geïntrigeerd maar beschouw jezelf als een purist? Onze originele Collageen Peptiden (het is smaak- en geurloos!) zullen het doen voor je.

Wat is de beste Collageen Creamer?

Oké, oké, dus we zijn misschien bevooroordeeld, maar vertrouw ons – onze bestverkochte, door beroemdheden geliefde Vital Proteins Collageen Creamer®-lijn is niet voor niets zo populair. Ze zijn niet alleen vrij van gluten, zuivelproducten en toegevoegde zoetstoffen, maar ze zijn ook gemaakt met het oog op uw welzijnsdoelen.

Naast het verbeteren van de MCT’s (dankzij het biologische kokosmelkpoeder, oftewel gezonde vetten waar elke keto-fan dol op zal zijn), worden alle drie de aanbiedingen gemaakt met 10g rundercollageen.

Collageen, het meest voorkomende eiwit van het lichaam, is de lijm die alles bij elkaar houdt. Naarmate we ouder worden, begint de natuurlijke productie van collageen in het lichaam af te nemen. Dat is waar de uitgebreide collectie collageensupplementen van Vital Proteins om de hoek komt kijken. Ons aanbod helpt om een jeugdige uitstraling te behouden. Gewoon scheppen, roeren en drinken!

Het mooie van dit geweldige creamer-trio – net als de rest van onze collageenpoeders – is dat er meer dan één manier is om ze te gebruiken. Ga verder dan het toevoegen van een schepje aan je koffie en experimenteer met Vital Proteins® Collageen Creamer-recepten op onze Lively Blog, met recepten voor alles van kokosmuffins tot klassieke vanillecake. Een voller, levendiger leven begint hier.

Geschreven door Grace Gavilanes

Collageen Peptiden vs Collageen Creamer: wat is het verschil?

Collageen

Collageen Peptiden vs Collageen Creamer: wat is het verschil?

2021-01-15 09:08:46van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert