Collageen

Welke collageen is het beste voor mij?

Collageen is een essentieel eiwit en speelt een belangrijke rol in de gezondheid van huid, haar, nagels en botten. Of je nu op zoek bent naar collageen voor gewrichten en botten ter ondersteuning van jouw sportsessies, voor je huid en haar, of ter ondersteuning van je algehele gezondheid en welzijn, wij hebben een reeks supplementen die aansluiten op jouw behoeften en levensstijl.

Wat is het beste collageensupplement voor mij?

Collageen voor elke dag

Welke collageen is het beste voor elke dag? Als je op zoek bent naar een collageensupplement voor in je dagelijkse routine, dan is onze reeks Collagen Creamer een goede keuze.

Onze collageenkoffieroom is verkrijgbaar in de smaken Kokos, Mokka en Vanille. Voeg het product simpelweg toe aan je koffie.

Collageen voor fitness

Regelmatige lichaamsbeweging kan jouw botten, spieren en bindweefsel zwaar belasten. Met de steun van collageensupplementen kun je jouw lichaam helpen herstellen na een intensieve inspanning.

We raden onze Niet-gearomatiseerde collageenpeptiden aan. Dit veelzijdige poeder biedt collageen voor gewrichten, spieren en botten, en voorziet je lichaam bovendien van 20 gram eiwitten; perfect om vóór of na de training te gebruiken. Voeg simpelweg twee schepjes toe aan je water of shake en geniet!

Als je haast hebt en geen tijd hebt om een collageenshake vóór of na je training te maken, probeer dan eens onze collageencapsules met kraakbeen. Deze capsules bieden een handige manier om je collageeninname te verhogen wanneer je onderweg bent; ook neem je ze gemakkelijk mee in je sporttas. Neem vier collageencapsules verspreid over de dag om je botten tijdens de training te ondersteunen.

Collageen als schoonheidsproduct

Op zoek naar een nieuwe heilige graal op het gebied van schoonheidsproducten? Ons Beauty Collageenpoeder biedt mogelijk uitkomst. Ondersteun je huid, haar en nagels met Vital Proteins Beauty Collageenpoeders, verkrijgbaar in drie heerlijke smaken.

Kies uit de smaken Watermeloen en munt, Tropische Hibiscus, en Lavendel en citroen. Dit is de perfecte aanvulling op jouw schoonheidsroutine.

Ontdek hier meer manieren om jouw schoonheidsregime een boost te geven:

De ultieme huidverzorgingsroutine met collageen

Beauty

De ultieme huidverzorgingsroutine met collageen

Gebruik collageensupplementen om je huid gezond te houden.

2022-04-04 09:58:00van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert