Beauty

Beauty Collageen vs Collageen Beauty Glow: wat is het verschil?

Vital Proteins Beauty Collageen

Vraagt u zich af wat het verschil is tussen Vital Proteins Collageen Beauty Glow™ en onze OG Vital Proteins Beauty Collageen®?

Laten we eerst eens kijken wat ze gemeen hebben; ze helpen allebei om huid en haar te bevorderen, met de toevoeging van ingrediënten zoals hyaluronzuur.

Vital Proteins Beauty Collageen vs Collageen Beauty Glow

Laten we nu eens kijken wat onze Vital Proteins Collageen Beauty Glow zo anders maakt!

In tegenstelling tot Beauty Collageen, dat afkomstig is van de huiden van runderen die in de wei zijn gekweekt (ook bekend als Collageen Peptiden), is onze Collageen Beauty Glow afkomstig van in het wild gevangen visschubben (ook bekend als Marine Collageen).

Collageen Beauty Glow bevat ook twee extra ingrediënten die niet in ons Beauty Collageen voorkomen: biotine en vitamine C. Wil je een gezonde huid en haar gezond maken? Wat maakt dit zo belangrijk? Hun voordelen voor huid en haar natuurlijk!

Vital Proteins Collageen Beauty Glow

De toevoeging van biotine helpt om gezond haar en huid te behouden, terwijl extra vitamine C nodig is voor ons lichaam om collageen te produceren voor de normale functie van de huid.

Voor wie is Collageen Beauty Glow?

Iedereen kan profiteren van Vital Proteins Collageen Beauty Glow voor een gezonde huid. Maar als je de voorkeur geeft aan ons gehydrolyseerde Marine Collageen en een extra boost wilt in de vorm van extra vitamine C en biotine, kies dan voor Beauty Collageen. Zo krijg je een stralende en gezonde huid en werkt perfect bij haar gezond maken.

Geschreven door Grace Gavilanes

Collageen Peptiden vs Collageen Creamer: wat is het verschil?

Collageen

Collageen Peptiden vs Collageen Creamer: wat is het verschil?

2021-01-15 09:08:46van Vital ProteinsVital Proteins

Vital Proteins

Schrijver en Expert