ANNA NOOSHIN x VITAL PROTEINS

“Vanaf het moment dat ik Vital Proteins probeerde kan ik het niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse ritueel.”

BOOST JE BEAUTY ROUTINE VAN BINNENUIT

“Ik vind het een fijn idee dat ik mijn dagelijkse beauty ritueel niet alleen van buitenaf maar ook van binnen kan voeden met Vital Proteins. Zelf merk ik de effecten vooral in mijn huid, haar en nagels. Omdat ik bijvoorbeeld pas mijn lange lokken heb afgeknipt, kan ik heel goed zien hoe snel het groeit en ik geloof er echt in dat Vital Proteins daarin ondersteunt.

Voor mij zit er ook een groot voordeel in weten dat je je lichaam sterk houdt met Vital Proteins, omdat collageen als eiwit ook het behoud van sterke botten en spieren ondersteunt.”

“Ook vind ik het te gek dat Vital Proteins zich zo focust op kennis en educatie over collageen als onderdeel van je beauty routine. En omdat er zoveel verschillende producten binnen de range te vinden zijn, zit jouw favoriet er altijd tussen.

Voor mij is het een heerlijk moment in mijn beauty routine: het is echt een 'me-time' -momentje in de ochtend om de dag rustig te beginnen met een kop koffie en een schepje collageen. Ik kan niet meer zonder mijn Vital Proteins!”

Liefs, Anna

ANNA’S FAVORIETEN

“Mijn favoriete Vital proteins producten zijn absoluut de Marine Collageen en de Matcha Collageen. Ik ben zelf dol op matcha en op dagen dat ik geen koffie wil drinken is dit een hele fijne bron van energie. Ook kan ik niet wachten op het beauty collageen!”

Marine Collageen Poeder - Neutrale smaak 221 g

Bespaar 3,99 met gratis standaard levering

Bespaar 3,99 met gratis standaard levering
Shop Nu
4.71 Stars 48 Reviews
€38,00

Matcha Collageen Poeder - Originele Matcha 341 g

Gratis verzending vanaf €45

Gratis verzending vanaf €45
Shop Nu
4.75 Stars 8 Reviews
€50,00

Collageen Creamer Poeder - Kokos 293 g

Bespaar 3,99 met gratis standaard levering

Bespaar 3,99 met gratis standaard levering
Shop Nu
4.73 Stars 26 Reviews
€34,00

Beauty Collagen Strawberry Lemon

Bespaar 3,99 met gratis standaard levering

Bespaar 3,99 met gratis standaard levering
Shop Nu
4.57 Stars 7 Reviews
€41,00

ONTVANG EEN GRATIS CADEAU VAN NOOSH!

Vital Proteins X Noosh Beauty

Ontvang bij aankoop van jouw Vital Proteins nu gratis een cadeau van Noosh!

Wij zijn al fan van Anna’s beautymerk en we willen jullie ook graag kennis laten maken met de prachtige producten van Noosh Beauty. Daarom geven we nu, samen met onze vrienden van Noosh, een gratis cadeautje bij jouw bestelling.* Deze toffe actie is tijdelijk dus mis jouw cadeau niet en bestel jouw Vital Proteins vandaag.

*De Noosh cadeautjes komen alleen bij de Nederlandse Vital Proteins producten: Collageen Peptiden, Marine Collageen, Matcha Collageen en CollageenCreamers kokos & vanille.Deze actie is tijdelijk en tot de voorraad strekt.

BESTEL NU

Noosh Beauty

Noosh is een onafhankelijk luxe beautymerk opgericht door Anna Nooshin in 2021. Noosh staat voor het verheffen van natuurlijke schoonheid. Alle Noosh producten worden in Italië gemaakt met de beste ingrediënten en met zorgvuldige aandacht voor onze ecologische voetafdruk.Noosh is 100%cruelty-free envegan vriendelijk. Breng je innerlijke gloed naar buiten en heb plezier met je look, terwijl je er nog steeds als jezelf uitziet. Noosh is ook een familie, een plek waar alle soorten mensen nieuwe ervaringen kunnen ontdekken, samen kunnen leren en elkaar kunnen opbeuren. Ons doel is om positievevibes te creëren en een creatieve ruimte waar iedereen welkom is. We vieren het onconventionele, we houden van het licht in elke persoon, we omarmen elke tint van schoonheid.

Over Anna Nooshin

Anna Nooshin is al sinds 2011 actief in de Nederlandse mediawereld. Ze presenteerde verschillende televisieprogramma's, ontwikkelde formats voor haar eigen YouTube kanaal en focust zich nu op verschillende ondernemingen zoals haar cosmeticabedrijf NooshBeauty en Instagram museum TheUpside Down.

ONTDEK COLLAGEEN